De lekkerste online snoepshop!
Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje

Snoepexpert Dientje's

Welkom

Bezwijk je met plezier voor je favoriete snoepje? Word je helemaal blij van de felle kleurtjes en lekkere geur van vers schepsnoep? Denk je soms vol nostalgie aan de smaak van snoepgoed uit je jeugd?

Bij Dientje’s snoepwinkel te Brugge stel je uit meer dan 90 verschillende soorten vers snoep van kwaliteitsmerken je snoepzakje zelf online samen. Zo kan je selecteren op smaak of kleur, en kiezen voor een snoepzakje met een kleine portie of een megagrote snoepdoos.

Iedereen houdt van snoep. 

Gratis levering bij bestellingen boven 50 euro!

Geen feest zonder snoep!

Dientje’s snoeptaarten zorgen onmiddellijk voor een enthousiaste sfeer op verjaardagsfeestjes, communies, babyborrels of kinderfeestjes. Je kan er eentje via onze webshop bestellen of je stelt in overleg met ons een taart of snoeppizza samen volgens een thema of jouw specifieke voorkeuren.

Wil je er zelf eentje bouwen, misschien als opwarmer aan het begin van het feestje? Koop bij ons al het nodige materiaal en de ingrediënten en ga zelf aan de slag. Plezier verzekerd!

Ook voor snoepzakjes als uitdeelcadeautjes na een feestje of bij een verjaardag op school kan je bij Dientje’s terecht. Op basis van ons uitgebreide assortiment stel je zonder twijfel de perfecte mix samen. Wij zorgen voor een leuke en gepersonaliseerde verpakking.